Resumé från årsmöte den 20 april i Ruskemåla skola

Stämman beviljade styrelsen ansvarsfrihet för det gångna året. Agne Johansson omvaldes som ordförande. Till styrelseledamöter omvaldes även Per-Olof Wångmar (kassör), Christine Karlsson, Kenneth Jonsson, Kjell Kullander och Nils Elgqvist. Till styrelsesuppleanter omvaldes Elisabeth Lindblad, Alf Kjellgren, Jörgen Karlsson, Ingrid von Brandt och Urban Eliasson. Erik Wångmar och Lars Karlsson omvaldes till valberedningen.

Ingen föreslogs till ledamot i Länsförbundets styrelse. Agne rapporterade om Länsförbundets Strategimöte i Högsby 19 februari. Agne avtackade Christine Karlsson med en servettgåva. Agne hade ordnat välsmakande fika, med kaffe, tillagat av Alf Kjellgren. Under fikastunden blev det diskussion om miljöfrågor.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.