Medlemsinformation

Länsstyrelsen har beviljat Nybro kommun 1,7 miljoner kr för att återställa vattenspegeln i Hökasjön. Glädjande! Här rastade sångsvanar fram till 1970-talet. En officiell mätning visar att Nybro centralort är den grönaste tätorten i Kalmar län. Man har mätt ytan av parker, skog och gräsmark och ställt det i relation till antalet invånare. Låt oss vara rädda om tätplaceringen och inte bygga för tätt!

KLASSISKA UTFLYKTER som ordnas av Nybro-Emmaboda Fågelklubb och som vi är tacksamma att vi får vara med på:

  • UGGLEKVÄLL måndag den 6 april. Samling vid Fågelvägen i Nybro kl. 19.30. Ingen föranmälan. Ledare Ulf Edberg telefon 0481-15923.
  • FÅGELSKÅDNINGENS DAG söndag den 10 maj. För 18:e året besöks Linnéasjön och Maden. Samling vid Simhallens parkering kl. 09.00. Åter ca 11.00. Ledare Ulf Edberg. Ingen föranmälan.

Svartbäcksmåla. Foto: Lena Arén, Sven Gunnvall

  • VÅR EGEN UTFLYKT onsdagen den 22 april kl. 18.00 samlas vi med Christine Karlsson och Kjell Kullander som ledare vid Nybro OK:s grillplats i Svartbäcksmåla. Vi upplever en kväll i naturen och diskuterar miljö och energi. Samling för samåkning vid Kulturhuset (Folkets hus) kl. 17.45. Ta med dryck. Föreningen bjuder på korv med bröd.

Kommentera

2 thoughts on “Medlemsinformation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.